Beer for everyone. It is ALWAYS BEERTIME!

Shopping Cart

close

No products in the basket.

Return to shop

Beer for everyone. It is ALWAYS BEERTIME!

Shopping Cart

close

No products in the basket.

Return to shop

Delivery and Payment

Право да извършват поръчки и да приемат доставки имат само лица, навършили 18 години.

Доставка в гр. Пловдив

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за гр. Пловдив при поръчки на стойност над 30 лв. с ДДС.
  • Цена на доставка за гр. Пловдив при стойност на поръчката по-малка от 30 лв. с ДДС е 3 лв.;
  • Доставки се изпълняват в делнични дни, без официални празници от 08:30 до 16:30 часа;
  • Срокът за доставка е до два работни дни от получаването на поръчката. BeerTime си запазва правото да променя срока на доставка, като Ви информира за това своевременно, при приемане на Вашата поръчка.

Доставка в страната се извършва чрез фирма “Спиди” до офис на фирмата или адрес и се изчислява в зависимост от брутото тегло на поръчката. Системата автоматично изчислява теглото и цената за доставка на поръчката във Вашата “количка”.

Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

Плащането може да се извършва в брой ( наложен платеж) от Клиента или от трето лице от името на Клиента в момента на доставка на представител на фирмата или на куриерския ни партньор или с БАНКОВ ПРЕВОД, на следния IBAN: BG06UNCR70001521282875; BIC/SWIFT: UNCRGBSF Банка: UniCredit Bulbank

Необходимо е да предоставите телефон и точен адрес за доставка. Номер за връзка с нас: 0884320645 (Viber) или email: beer_order@аbv.bg

Съгласно Закона за електронната търговия фирмата, която предоставя стоките и услугите на онлайн магазина е: МЕРИБЕЛ ХАУС ЕООД, ЕИК: 202553286, гр. Пловдив, бул. Ал. Стамболийски 51, регистрирана по Закон за ДДС.